Φόρμα Νομικής συμμετοχής

(Οι συμπληρωμένες φόρμες από τα μέλη μας έχουν ήδη ξεπεράσει τις 7000)

Πριν προχωρήσετε στην συμπλήρωση της φόρμας μπορείτε να δείτε ποιά είναι όλα τα βήματα για την συμμετοχή σας στον νομικό αγώνα ΕΔΩ.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής στον νομικό αγώνα του ΠΑΣΥΦΩΣ. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οσοι δεν προσφύγουν ΑΜΕΣΑ εναντίον του ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ 4254/2014 θα εκληφθεί ότι τον αποδέχονται, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζουν όλοι ότι αν γίνει αποδεκτή η συγκεκριμένη μείωση είναι πιθανον να γινει περαιτέρω μειωση και στο μελλον. Επίσης θα πρέπει να τονιστεί ότι ακόμα και οι περιπτώσεις φ/β στέγης στα οποία δεν έγινε κάποια μείωση στην τιμή ο νέος νόμος τους τροποποιεί τις συμβάσεις τους ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ. Που σημαίνει ότι πρόβλημα με τον νέο νόμο έχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ Φ/Β ΣΤΕΓΗΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ) ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ. ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο Χ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ψ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ.

To επόμενο βήμα μετά την συμπλήρωση της φόρμας είναι η πληρωμή για την νομική συμμετοχή και συνδρομή προς τον σύλλογο.
Ποσό κατάθεσης:
 60 euro (50 ευρώ για συμμετοχή με το νομικό γραφείο Αντωνακόπουλο-Δελλή και 10 ευρώ εγγραφή και ετήσια συνδρομή)

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΑΣΥΦΩΣ
Ειρηνοδικείο Αθηνών έγκριση καταστατικού ΠΑΣΥΦΩΣ με την υπ’ αριθμ. 352/2014 απόφαση (Τμ. Εκουσίας Δικαιοδοσίας)
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
: ΠΑΣΥΦΩΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ    ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός_λογαριασμού: 6213-135718-667
ΙΒΑΝ: GR38 0171 2130 0062 1313 5718 667ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:ΠΑΣΥΦΩΣ
Ονοματεπωνυμο και πατρωνυμο ιδιοκτητη Φ/Β
ΑΦΜ ιδιοκτητη Φ/Β  και όχι καταθετη


Παρακαλούμε πριν προχωρήσετε στην συμπλήρωση της φόρμας διαβάστε στο τέλος της σελίδας τις σχετικές επεξηγήσεις που θα σας βοηθήσουν στην συμπλήρωση της. Στα πεδία της φόρμας υπάρχουν για την διευκόλυνση σας τα αντίστοιχα νούμερα [Χ] των επεξηγήσεων.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ [1]: *
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ [1]: *

   Mόνο Νομικά Πρόσωπα

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ [1]:
ΕΔΡΑ [1]:

Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΙΑΚΟΥ Φ/Β) [2]: *
Δ/ΝΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΑΚΟΥ Φ/Β ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ [2]: *
ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΕΗ Φ/Β [3]: *
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥ ΔΕΗ [4]: *
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΧΤ [4]: *
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ Φ/Β ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ [5]: *
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ Φ/Β ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ [6]: *
ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ (ΑΡΧΙΚΗ) [7]: *
ΝΕΑ ΤΙΜΗ (ΚΟΥΡΕΜΕΝΗ) [7]: *
ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Ν. 4254/2014 [8]: *
ΣΥΝΑΨΑΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Φ/Β; : *
ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ; :
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΟ Φ/Β:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (Π.Χ. 650001169157/18-7-2012):
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ: ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ AN ΥΠΑΓΕΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ 'Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ) [9]:
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ/ΠΕΡΙΓΡΑΨΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ [9]
ΑΦΜ [10]: *
Δ.Ο.Υ.: *
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: *
ΕΜΑΙL: *
Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΛΟΥΣ (ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΠΑΣΥΦΩΣ Κ.Α.): *
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ) [11]: *
Συμπληρώστε ξανά το e-mail σας αν θέλετε να σας έρθει αντίγραφο της φόρμας:
Αντιγράψτε τα γράμματα/αριθμούς που βλέπετε στο κουτάκι:


Επεξηγήσεις

[1] Το ονοματεπώνυμο και το πατρώνυμο αφορά το φυσικό πρόσωπο που έχει υπογράψει την σύμβαση συμψηφισμού με την ΔΕΗ. Το κομμάτι νομικά πρόσωπα (2 πεδία) το συμπληρώνουν μόνο οι περιπτώσεις που την σύμβαση συμψηφισμού την έχει υπογράψει με την ΔΕΗ νομικό πρόσωπο (εταιρία) και όχι φυσικό πρόσωπο.

[2] Η διεύθυνση του κατόχου του φ/β στέγης να είναι όπως αναγράφεται στην συμβαση συμψηφισμού. Παρόμοια και η διεύθυνση εγκατάστασης του φ/β συστήματος. Παρακαλούμε στα πεδία των διευθύνσεων απαραίτητα να γράψετε ΟΔΟ, ΑΡΙΘΜΟ, ΤΚ, ΠΟΛΗ.

[3] Τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ θα τον βρείτε στον λογαριασμό της ΔΕΗ που είναι συνδεδεμένο το Φ/Β σύστημα.

[4] Την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης συμψηφισμού καθώς και της σύμβασης σύνδεσης με το δίκτυο ΧΤ θα την βρείτε πάνω στις αντίστοιχες συμβάσεις, οπότε είναι καλό να τις έχετε μπροστά σας κατά την συμπλήρωση της φόρμας.

[5] Για την ημερομηνία σύνδεσης στο δίκτυο στις περισσότερες περιπτώσεις είχε σταλεί σχετικό έγγραφο από την ΔΕΗ ταχυδρομικά κάποιες μέρες μετά την ολοκλήρωση της σύνδεσης. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, ίσως να το έχετε σημειώσει ή μπορείτε να αναζητήσετε την ημερομηνία σύνδεσης στο excel αρχείο που είναι αναρτημένο στο site του ΔΕΔΔΗΕ ή από το υποκατάστημα της ΔΕΗ που ήταν υπεύθυνο για την αποστολή και την σύνδεση του μετρητή του συστήματος.

Τις σχετικές ημερομηνίες μπορείτε να τις βρείτε στο σε excel αρχείο που είναι αναρτημένο στο site του ΔΕΔΔΗΕ. Δείτε το αρχείο εδώ.

[6] Την ημερομηνία ετοιμότητας την έδινε ο εγκαταστάτης σας ή εσεις στην ΔΕΗ μόλις είχαν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες εγκατάστασης. Από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο για τη συγκεκριμένη ημερομηνία συμπληρώστε με βάση το δικό σας αρχείο και με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια του πότε το έργο είχε δηλωθεί στη ΔΕΗ έτοιμο προς σύνδεση.

[7] Η κλειδωμένη αρχική τιμή είναι η τιμή που είχατε συμφωνήσει με την σύμβαση συμψηφισμού και η νέα κουρεμένη τιμή είναι αυτή που έχετε μετά το “κούρεμα”. (το πινακάκι με τα 3μηνα στην αρχική σελίδα του oikopv.gr)

[8] Ο παρακάτω πίνακας θα σας βοηθήσει να βρείτε ακριβώς το ποσοστό που έχετε “κουρευτεί”.*

pososta
* Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο πίνακας του ΥΠΕΚΑ για τα 3μηνα του 2013 που δείχνει αύξηση της τιμής είναι παραπλανητικός. Υπάρχει υποσημείωση στον νόμο ότι όπου η τιμή εμφανίζεται αυξημένη, η τιμή που θα ισχύει θα είναι η υπάρχουσα. Δηλαδή θα παραμένει σταθερή γιαυτό και στον παραπάνω πίνακα έχουμε σημειώσει το ποσοστό σε 0%. Να τονίσουμε ακόμα μια φορά ότι ακόμα και οι τιμές που παραμένουν σταθερές εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα με ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ.

[9] Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθούν τα κουτάκια αν ανήκετε σε κάποια ειδική κατηγορία (μακροχρόνια άνεργος, πολύτεκνος, ασθένεια μέλους οικογένειας, χρέη στο δημόσιο κτλ.) που θα βοήθησει ιδιαίτερα στην συγκρότηση ειδικής ομάδας για ασφαλιστικά μέτρα ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες επιτυχούς έκβασης. Αν οι έτοιμες περιπτώσεις δεν σας καλύπτουν υπάρχει το ελεύθερο πεδίο από κάτω να συμπληρώσετε οτιδήποτε άλλο θέλετε.

[10] Με αναφορά του ΑΦΜ σας θα κάνετε και την κατάθεση στην τράπεζα του ποσού των 60 ευρώ για την νομική συμμεροχή σας και την συνδρομή προς τον σύλλογο. Στην κατάθεση θα πρέπει να βάλετε ως αιτιολογία ΠΑΣΥΦΩΣ και το ΑΦΜ σας, οπότε θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί μην γίνει κάποιο λάθος στην συμπλήρωση του ΑΦΜ.

[11]  Όλα τα στοιχεία που θα συμπληρωθούν θα είναι άκρως εμπιστευτικά θα και θα δωθούν στο νομικό μας γραφείο για να χρησιμποιηθούν στον μεγάλο μας νομικό αγώνα. Με την συμπλήρωση της φόρμας και την αποστολή των στοιχείων αποδέχεστε την χρησιμοποίηση των στοιχείων σας απο τον ΠΑΣΥΦΩΣ και το συνεργαζόμενο δικηγορικό γραφείο για τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την υπεράσπιση των συμφερόντων σας.

[12] Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες κάποιο φυσικό πρόσωπο έχει στο ονομά του δύο ή παραπάνω φ/β στέγης θα πρέπει η παραπάνω φόρμα να συμπληρωθεί δύο ή παραπάνω φορές με τα ιδιαίτερα στοιχεία της κάθε εγκατάστασης και θα πρέπει να γίνονται αντίστοιχα διπλές ή παραπάνω πληρωμές των δικαστικών εξόδων, καθώς η αποζημίωση και ο χειρισμός του κάθε φ/β στέγης είναι διαφορετικός. Ωστόσο η εγγραφή στο σύλλογο είναι μία, αφού αφορά ένα φυσικό πρόσωπο και ανέρχεται στα 10 ευρώ – συνεπώς για το πρώτο φ/β θα πληρώσει 60 και για τα επόμενα από 50.


Δικαιολογητικά που θα πρέπει να σταλούν μετά την συμπλήρωση της φόρμας και των πληρωμών:

Σε απλή φωτοτυπία (αποστολή συστημένος φάκελος προτείνεται με ΕΛΤΑ λόγω μικρότερου κόστους)

1. Σύμβαση Συμψηφισμού μεταξύ της ΔΕΗ Α.Ε. και του κυρίου του οικιακού Φ/Β συστήματος

2. Τελευταίος λογαριασμός της ΔΕΗ με τις προϊσχύουσες τιμές

3. Πρώτος/ΝΕΟΣ λογαριασμός της ΔΕΗ Α.Ε. με τις νέες τιμές αναφοράς βάσει του Ν. 4254/2014

4. Σύμβαση δανείου με Τράπεζα για την κατασκευή του οικιακού Φ/Β συστήματος (αν υπάρχει), καθώς και τυχόν συμβάσεις εξασφάλισης (Π.Χ. ΕΚΧΩΡΗΣΗ, ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΛΠ)

5. Δελτίο ταυτότητας του κυρίου του οικιακού Φ/Β συστήματος.

6. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας. (χρήσιμο μόνο για οσους ανήκουν σε ευπαθή ομαδα και γενικά έχουν χαμηλό εισόδημα. Από τους υπολοίπους δεν είναι απαραίτητο να σταλεί.)

7. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ για οικονομικά ή άλλα προσωπικά στοιχεία για την θεμελίωση βλάβης (Π.Χ. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ ΚΛΠ.)

Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
ΠΑΣΥΦΩΣ (υπόψη κ. Νάκου)
Αρόης 66 Πάτρα, ΤΚ 26331

=================================================================================

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή & internet μπορείτε να εκτυπώσετε και να τους δώσετε τα παρακάτω για συμπλήρωση της φόρμας με το χέρι:

Ενημερωτικό_ΠΑΣΥΦΩΣ

Ενημερωτικό-Επιστολή ΠΑΣΥΦΩΣ

 

Την χειρόγραφη φόρμα μαζί με τα δικαιολογητικά μπορείτε να τα στέλνετε:

ΠΑΣΥΦΩΣ (υπόψη κ. Νάκου),
Αρόης 66 Πάτρα, ΤΚ 26331

================================================================================