Ανακοίνωση – Συνάντηση ΠΑΣΥΦΩΣ με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ

Σε άμεση εφαρμογή του στρατηγικού σχεδίου δράσης μας και μετά από συντονισμένες προσπάθειες τόσο μελών του Συλλόγου μας όσο και του νομικού μας συμβούλου κου Ηλία Κολλύρη, την Παρασκευή 23.05.2014 εκπρόσωποι του ΠΑΣΥΦΩΣ παρουσία και του κου Κολλύρη θα έχουν συνάντηση στο ΥΠΕΚΑ με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και συγκεκριμένα τον Υφυπουργό κο Παπαγεωργίου (ή/και το Δ/ντη του Γραφείου του, κο Μενδρινό) και το Γεν. Γραμματέα Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κο Μαθιουδάκη.

Κύριος στόχος της πρώτης αυτής συνάντησης του Συλλόγου μας ως φυσικού, ως εκ της συνθέσεώς του, θεσμικού συνομιλητή του Υπουργείου είναι η σαφής και στιβαρή διατύπωση της άρνησης αποδοχής του new deal από όλους τους κατόχους οικιακών Φ/Β και η βασική διερεύνηση των προθέσεων των αρμοδίων αναφορικά με το ζήτημα που μας αφορά.

Αγαπητοί φίλοι. Μας δέχθηκαν άμεσα επειδή είμαστε ήδη πολλοί στον ΠΑΣΥΦΩΣ. Πρέπει να γίνουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι για να δυναμώσει η διαπραγματευτική μας ισχύ. Ζητούμε την ενεργό συμμετοχή ιδίως όσων έχουν τεχνοκρατικές γνώσεις.

Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την εξέλιξη της συνάντησης.

Comments are closed.