Την Παρασκευή 8/5 πάμε στα δικαστήρια για την πρώτη μάχη

Στις 24/03/2015 θα γίνονταν η εκδίκαση των Ασφαλιστικών μέτρων, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπου κατέθεσαν 200 μέλη μας εναντίον της ΔΕΗ. Οι συμπολίτες μας αυτοί αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα (ανεργία, αναπηρία, πολύ χαμηλά εισοδήματα, δανειολήπτες). Λόγω του μεγάλου κουρέματος στις τιμές των Οικιακών ΦΒ (40% κάτω!!!) με το πρόσφατο Νόμο 4254/2014, τα προβλήματα αυτά οξύνονται ακόμη περισσότερο και προκαλούν ανθρωπιστική κρίση.

Η Δίκη δεν έγινε, καθώς η ΔΕΗ ζήτησε αναβολή, ως Δικονομικά είχε δικαίωμα σε δίκη που γίνεται πρώτη φορά, με σκοπό να παρέμβει προσθέτως το Δημόσιο (Υπουργείο) υπέρ της θέσης της στη δίκη των ασφαλιστικών.

Η Δίκη θα γίνει στις 08/05/2015, κατόπιν παρέμβασης του δικηγόρου μας κ. Κολλύρη, αντί για τέλη Σεπτεμβρίου που αρχικώς πρότεινε η Πρόεδρος του Δικαστηρίου.

Ο ΠΑΣΥΦΩΣ θεωρεί  ότι  Πλήρη και Αμεση λύση στη μεγάλη Αδικία στα Οικιακά ΦΒ μπορεί να δοθεί από τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας (κ Λαφαζάνης) και να μην χρειαστεί να συνεχίσουμε τις Νομικές διαδικασίες. Ο Υπουργός έχει τη δυνατότητα να αποκαταστήσει την  Αξιοπιστία της Ελληνικής Πολιτείας, που τόσο βάναυσα καταπατήθηκε από το Νόμο 4254/2014, και να εμπεδώσει και πάλι την Εμπιστοσύνη του απλού Έλληνα Πολίτη προς την Πολιτεία του.

Ο ΠΑΣΥΦΩΣ δηλώνει ότι συνεχίζει τον αγώνα του για δικαίωση σε Νομικό και Πολιτικό επίπεδο, με στόχο την Πλήρη και Άμεση Αποκατάσταση της Αδικίας στα Οικιακά ΦΒ.

Δείτε περισσότερα:

ΠΑ.ΣΥ.ΦΩ.Σ from AKTIS AV team on Vimeo.

Comments are closed.