Ενημέρωση από το δικηγορικό γραφείο Αντωνακόπουλου

Αγαπητά μέλη

Κατόπιν γραπτής ενημέρωσης θέλαμε να σας πληροφορήσουμε επί των τρεχουσών δικαστικών υποθέσεων με τα δικηγορικά γραφεία Αντωνακόπουλου και Δελλή:

Προσφυγή κατά της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) – συζητήθηκε κατά τη δικάσιμο της 30/9/21 και αναμένεται η έκδοση της απόφασης από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών (17ο Τριμελές Τμήμα). Αναφορικά με τα Πολιτικά Δικαστήρια (εφέσεις και παραπεμπτικές) εξελίσσονται σχετικές εκδικάσεις κατά αποφάσεων του Ειρηνοδικείου Αθηνών. Οι εκδικάσεις γίνονται ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών. Ανάλογα με την έκβασή τους θα διευθετηθεί η πορεία προς τον Άρειο Πάγο.

Σε κάθε περίπτωση αρνητικής κρίσης θα κατατεθούν αναιρέσεις ενώπιον του Αρείου Πάγου, η κρίση του οποίου θα καθορίσει την έκβαση της υπόθεσης.

Ο Σύλλογός μας συνεχίζει τον αγώνα που ξεκίνησε με την υποστήριξη όλων εσάς που πλαισιώσατε την προσπάθεια ενάντια στην αδικία και την αδιαφορία για τα χιλιάδες νοικοκυριά με φωτοβολταϊκό στέγης.

Οι καθυστερήσεις των δικαστηρίων πραγματικά εκπλήσσουν, ωστόσο το νερό έχει μπει στο αυλάκι και αναμένουμε τις αποφάσεις τόσο από τα Πολιτικά, όσο και από τα Διοικητικά δικαστήρια.

Σε κάθε εξέλιξη θα ενημερωθείτε με email, όπως και θα γίνει σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΥΦΩΣ.

Comments are closed.