Ενημέρωση από δικηγορικό γραφείο Κολλύρης – Συρροθανάση & Συνεργάτες

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

Σας επισυνάπτουμε προς ενημέρωσή σας επίσημο απόσπασμα του πρώτου από μια σειρά εξωδίκων που επιδίδονται προς ΔΕΗ, ΡΑΕ και ΥΠΕΚΑ. Αποτελεί προσωπική μου επιλογή, που θεωρώ αυτονόητη, η μη δημοσιοποίηση, αφενός όλων των προσωπικών στοιχείων εκάστου εξωδίκως δηλούντος, αφετέρου του περιεχομένου του εξωδίκου για λόγους προστασίας της πνευματικής εργασίας – τεχνογνωσίας του γραφείου. Σημαντικό είναι ότι μόνο το πρώτο εξώδικο είχε 3511 συμμετέχοντες μέλη του ΠΑΣΥΦΩΣ και έπεται συνέχεια.

Τα εξώδικα έχουν αφενός στρατηγική σκοπιμότητα να αναδείξουν την ξεκάθαρη μαζική αντίθεση των κατόχων Φ/Β στέγης στο new deal και την μονομερή μείωση των τιμών, αφετέρου αυτοτελή νομική αξία καθόσον σύμφωνα με τις συμβάσεις που έχετε υπογράψει πρέπει να προηγηθεί απόπειρα φιλικής διαπραγμάτευσης.

Επίσης εντός του μηνός Ιουλίου θα κατατεθεί η μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για αξιόποινες πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν στο έλλειμμα του ειδικού λογαριασμού ΑΠΕ.

Το γραφείο μας έχει ελέγξει όλους τους φακέλους που του έχουν αποσταλεί και μόνο όποιοι φάκελοι εμφανίζουν ελλείψεις ενημερώνονται τηλεφωνικά ή με email οι κάτοχοί τους.

Επίσης εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα αποσταλούν ηλεκτρονικά όλες οι νόμιμες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών για το ποσό συμμετοχής εκάστου (25 €).

Επισημαίνουμε την προσοχή όλων στην αποστολή του νέου λογαριασμού με την ΠΛΗΡΗ ΜΕΙΩΣΗ (σύμφωνα με τη νέα τιμή βάσει του τριμήνου σύνδεσης και όχι τις ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΤΙΜΕΣ που έστειλε αρχικά η ΔΕΗ – ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ) είτε στο email: [email protected] είτε στο φαξ: 2103608509 Η αποστολή αυτή είναι απαραίτητη για την άσκηση των αγωγών, οι οποίες θα κατατεθούν μετά τη συγκέντρωση των νέων λογαριασμών κατά ομάδες, αρχής γενομένης από τον Αύγουστο. Το γραφείο μας θα μπορούσε ευχερέστατα να έχει ήδη καταθέσει το σύνολο των αγωγών, εάν, όμως, πληρούνταν οι προϋποθέσεις ασφαλούς δικονομικής άσκησής τους, κάτι που ακόμα (μέχρι την έκδοση των νέων λογαριασμών) δεν συντρέχει.  Χωρίς να θέλουμε να σας εμπλέξουμε με νομικές – τεχνοκρατικές λεπτομέρειες, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι η άσκηση αγωγής, πριν εκδοθούν οι νέοι λογαριασμοί, οπότε και θα αναφανεί η ζημία εκάστου, είναι «επικίνδυνη» για δικονομικούς λόγους.

Επεξεργαζόμαστε επίσης τα στοιχεία ορισμένων εξ υμών προκειμένου να καταλήξουμε (σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΦΩΣ και τους ίδιους τους ενδιαφερομένους) κατά πόσον και πότε θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα υπό τη μορφή «πιλοτικής» δίκης και επ’ αυτού θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Παράλληλα σας ενημερώνω και εγώ από την πλευρά μου ότι στις 12, 13, 16 και 17 Ιουλίου θα βρίσκομαι προσωπικά σε Συνελεύσεις του ΠΑΣΥΦΩΣ σε Ιωάννινα, Άρτα, Βέροια, Σέρρες και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Με εκτίμηση,
Ηλίας Δ. Κολλύρης

 

epidosh-eksodikou1

 

 

eksodiko1

 

 

eksodiko2

 

 

eksodiko3

 

 

eksodiko4

Comments are closed.