Ενημέρωση μελών για παραπεμπτικές δίκες και διοικητικά δικαστήρια-ΣΤΕ

Αγαπητά μέλη, Χρόνια Πολλά σε όλους!!!!

Εορταστικές οι  μέρες τούτες, όμως επειδή τα θέματά μας δεν είναι στατικά,  ανεξάρτητα από την εποχή, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε με υπευθυνότητα.

Έρχονται στα αυτιά μας πληροφορίες πως επιμελώς κάποιοι παραπληροφορούν  τα μέλη πως θέλουν το σύλλογο να έχει βαλτώσει.  Σαφώς δεν προέρχονται  από το ΔΣ του ΠΑΣΥΦΩΣ και δεν είναι επίσημες ενημερώσεις  του συλλόγου.

Σε συνέχεια των ενημερωτικών ε μειλ που αποστείλαμε ήδη από 1/12/2017 στα μέλη μας που μας έχουν κοινοποιήσει το ε μειλ τους, με παράλληλη ανάρτηση στο link http://www.oikopv.gr/enimerotiki-epistoli-7-12-2017/#more-2014,  σας ενημερώνουμε πως

  • η καταγγελία στην ευρωπαϊκή επιτροπή για τα μέλη του συλλόγου ΠΑΣΥΦΩΣ έχει ήδη κατατεθεί στο αρμόδιο τμήμα στις Βρυξέλλες  
  • η εντολή για το κείμενο της αγωγής στα διοικητικά δικαστήρια & ΣΤΕ έχει δοθεί στον δικηγόρο.
  • η διαδικασία που αφορά τις 4 αποφάσεις  για παραπομπή  ομαδικών  δικών στο πολυμελές έχει προχωρήσει.

Επίσης πρέπει να σας ενημερώσουμε πως  ένας μεγάλος αριθμός μελών που συμπεριλαμβάνονται στις αποφάσεις για παραπεμπτικές δίκες,  δεν έχει καταβάλει την ετήσια συνδρομή του έτους 2017 και παρελθόντων ετών,   σύμφωνα και με τη συνημμένη λίστα  εδώ ανά παραπεμπτική απόφαση. Προκειμένου να μη εξαιρεθούν από τη λίστα της ομαδικής παραπεμπτικής δίκης στο πολυμελές δικαστήριο οι μη ταμειακά ενήμεροι,  παρακαλούμε όπως φροντίσουν για την καταβολή των συνδρομών τους  άμεσα, ώστε να συνεχίσουν να καλύπτονται ως  μέλη του συλλόγου. (Σημ. Οι ετήσιες συνδρομές εκ 10 ευρώ, καταβάλλονται αρχές κάθε έτους στη ΤΡΑΠΕΖΑ    ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ.Λογ: 6213-135718-667 ΙΒΑΝ: GR38 0171 2130 0062 1313 5718 667 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:ΠΑΣΥΦΩΣ ,Αναγράφοντας Ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο ιδιοκτήτη Φ/Β,  ΑΦΜ ιδιοκτήτη Φ/Β  και συνδρομή έτους)

Για αποφυγή τυχόν παρανοήσεων θα πρέπει να διευκρινίσουμε  πως,  εντολέας εξ αρχής ήταν το ΔΣ του ΠΑΣΥΦΩΣ,  καθότι  μέσω αυτού επετεύχθησαν  ή επιτυγχάνονται οι εξαιρετικά μειωμένες τιμές για τον δικηγόρο, δικαστικά έξοδα ή άλλες απαιτούμενες δαπάνες όπως και η όλη υποστηρικτική διαδικασία και συντονισμός των ενεργειών που  απαιτούνται για τη διαχείριση ενός τόσο  μεγάλου όγκου μελών  σε δικαστικό και οργανωτικό επίπεδο.

Δεν γνωρίζουμε τα συμφέροντα όσων μας θέλουν βαλτωμένους ή διασπασμένους, όμως  αντιλαμβανόμαστε πως το συμφέρον όλων των ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών στέγης  είναι η ύπαρξη ενός συλλόγου,  που θα διαφυλάσσει κατά το δυνατόν τα συμφέροντά μας  τόσο για το παρελθόν, όσο το παρόν και το μέλλον : καθότι η αγορά στον τομέα  ενέργειας είναι συνεχώς μεταβαλλόμενη,  με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον των μη συλλογικά καλυπτόμενων.

Παραμένουμε πιστοί στην  έγκυρη ενημέρωση των μελών μας και ευχόμαστε σε όλους

«Καλά Χριστούγεννα

και

ένα Υγιές , Δημιουργικό και Ευτυχισμένο 2018»

 

Με εκτίμηση
Το ΔΣ  του ΠΑΣΥΦΩΣ

 

Πρόεδρος:                                                Παρασκευή Βανδώρου

Αντιπρόεδρος :                                         Σωτήρης Κούκος

Γενική Γραμματέας:                                   Μαρία Αγγελάκη

Αναπληρωτής Γεν.Γραμ:                             Χρήστος Σώκος

Ταμίας-εφορος δραστ.διαδικτύου:               Φώτης Νάκος

Μέλος:                                                      Δημήτριος Κασσάρας

 

Comments are closed.