ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΠΑΣΥΦΩΣ

Αξιότιμα μέλη του ΠΑΣΥΦΩΣ

Σας ενημερώνουμε πως, μετά από μακρά και επίπονη εργασία, εντός της επόμενης εβδομάδος θα αρχίσουν σταδιακά να αποστέλλονται, μέσω email κυρίως, εξατομικευμένες ενημερώσεις για κάθε μέλος,  σχετικά με την κατάθεση της αγωγής του, την ημ/νία εκδίκασής της, την τυχόν έκδοση απόφασης του ειρηνοδικείου, ποια είναι αυτή και ποιο το αποτέλεσμά της, όπως και άλλες πληροφορίες σχετικά με την πορεία που προτιθέμεθα να ακολουθήσουμε σε δικαστικό και άλλο επίπεδο,  καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν κάθε μέλος χωριστά.

Παρακαλούνται θερμά,  όσα μέλη δεν  έχουν δώσει την διεύθυνση του  ηλεκτρονικού  τους ταχυδρομείου -e mail, όπως επικοινωνήσουν AMEΣΑ με τη γραμματέα του Συλλόγου (κα Νάκου τηλ. 6908676771 και ώρα  10:00-14:00 τις καθημερινές ή στο  e mail:  [email protected] ) προκειμένου  να γνωστοποιήσουν το e-mail τους ή  έστω το e-mail κάποιου γνωστού-συγγενικού τους προσώπου, που τους  υποστηρίζει   π.χ. στην ηλεκτρονική τους επικοινωνία με την εφορία,  αναφέροντας τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο & δ/νση) του κατόχου του φωτοβολταϊκού και το ΑΦΜ τους, ώστε να γίνει ταυτοποίηση στην βάση δεδομένων των μελών και αντίστοιχα η καταχώρηση του e-mail τους.

Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε στο έργο ενημέρωσης σας παρέχοντας μας τα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας σας το συντομότερο δυνατό.

Με εκτίμηση
Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                             Η Γεν. Γραμματέας
Παρασκευή Βανδώρου                                 Μαρία Αγγελάκη

Comments are closed.