Ενημέρωση από δικηγορικό γραφείο Κολλύρης – Συρροθανάση & Συνεργάτες

 Αξιότιμοι κύριοι / -ες,

Σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη φάση συλλογής ατομικών στοιχείων ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ήδη τον πρώτο μήνα και μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν εκδηλώσει εμπράκτως συμμετοχή στις νομικές ενέργειες 3.442 κάτοχοι οικιακών Φ/Β.

Κατά το μέρος που μας αφορά ως το δικηγορικό γραφείο που έχει λάβει εντολή από τον ΠΑΣΥΦΩΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας. Να γνωρίζει έκαστος ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθούμε στις δίκαιες προσδοκίες σας.

Το γραφείο μας επεξεργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς τους φακέλους που έχουν ήδη αποσταλεί καθώς και τα ηλεκτρονικά στοιχεία, συνομιλώντας επίσης καθημερινά εκ του σύνεγγυς, τηλεφωνικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εκατοντάδες κατόχους – μέλη του ΠΑΣΥΦΩΣ, προσπαθώντας να ενημερώσει και να λύσει εύλογες απορίες που δημιουργούνται. Σημειώνουμε δε ότι ο υπογράφων θα παρευρεθεί σε συναντήσεις – συνελεύσεις μελών σε όλη την Ελλάδα που οργανώνει ο ΠΑΣΥΦΩΣ με σκοπό την αυτοπρόσωπη παρουσίαση των νομικών ενεργειών και εν γένει την ενημέρωση όλων.

Το σαφές χρονοδιάγραμμα των κινήσεών μας, σε συμφωνία με την αρχική μας πρόταση συνεργασίας, είναι το ακόλουθο.  Εντός του τρέχοντος μηνός θα αποστείλουμε ομαδικό εξώδικο σε ΔΕΗ ΑΕ, Ρ.Α.Ε., ΥΠΕΚΑ κλπ. με περιεχόμενο την διατύπωση ρητής νομικής επιφύλαξης και μη αποδοχής της μονομερούς τροποποίησης των συμβάσεων μας και του διά νόμου «κουρέματος» των τιμών.

Εν συνεχεία αφού λάβετε όλοι και μας αποστείλετε το νέο λογαριασμό με τις νέες κουρεμένες τιμές θα κατατεθούν Ασφαλιστικά Μέτρα για ορισμένες «βαριές» περιπτώσεις (υπό τη μορφή δικών πιλότων) και θα κατατεθούν ομαδικές αγωγές στα πολιτικά δικαστήρια (ανά γκρουπ, π.χ. ένα γκρουπ θα είναι σίγουρα όσοι δεν έχουν κούρεμα στις τιμές, αλλά τους θίγει μόνο η μονομερής τροποποίηση και η κατάργηση της τιμαριθμικής αναπροσαρμογής).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΟΝΟ: ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΕΜΑΙL: [email protected] Ή ΜΕ ΦΑΞ: 2103608509, ΟΧΙ ΜΕ ΕΛΤΑ Ή ΚΟΥΡΙΕΡ.

Σημειώνουμε ότι το προσεχές διάστημα θα λάβει έκαστος ατομική απόδειξη παροχής υπηρεσιών με απλό ταχυδρομείο στη δ/νση που έχει δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα.

Επισημαίνουμε ότι τυπικά δεν υπάρχει προθεσμία λήξης δηλώσεων συμμετοχής, ωστόσο όσοι συμμετέχουν από τούδε και στο εξής θα συμπεριληφθούν σε άλλο διακριτό ομαδικό εξώδικο κ.ο.κ.

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η συγκρότηση διεπιστημονικής ομάδας από εξειδικευμένους τεχνοκράτες πέραν των νομικών του γραφείου μας (περιβαλλοντολόγο, οικονομολόγο κλπ) ώστε να διαμορφωθεί μια μελέτη – πρόταση, που θα αποτελεί: α) σταθερή βάση της διαπραγμάτευσής μας με το Κράτος, β)  πραγματογνωμοσύνη – αποδεικτικό στοιχείο για τη διεξαγωγή του δικαστικού αγώνα και γ) το όχημα ευρείας δημοσιοποίησης του ζητήματος σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ, σε πολιτικά κόμματα και φορείς, ελληνικούς και ευρωπαϊκούς.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΒΗΜΑΤΑ:

          1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

          2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ

          3. ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΣΟΥ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

          4. ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ.

 

ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Ή ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η Λ Ι Α Σ  Δ.  Κ Ο Λ Λ Υ Ρ Η Σ
Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ Ο Σ
Διδάκτωρ Νομικής Παν/μου Χαϊδελβέργης Γερμανίας

 

           

Comments are closed.