Γενική Συνέλευση ΠΑΣΥΦΩΣ στην Αττική

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

σας καλούμε στην Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Συλλόγου Φωτοβολταϊκών Στέγης, για το νομό Αττικής  που θα πραγματοποιηθεί στις 02 Ιουλίου 2014 και ώρα 19:00 στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Κολωνού στη συμβολή των οδών Ιωαννίνων & Καπανέως, κοντά στη στάση ΜΕΤΡΟ «ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ».

Πρόγραμμα συνάντησης

  • Εισαγωγικές τοποθετήσεις – παρουσίαση από εκπροσώπους του Συλλόγου των άδικων και αντισυνταγματικών ρυθμίσεων του νόμου 4254/2014, με τον οποίο κουρεύτηκαν μονομερώς οι εγγυημένες τιμές των συμβάσεων μας καθώς και καταργήθηκε η προβλεπόμενη τιμαριθμική αναπροσαρμογή των εγγυημένων τιμών.
  • Ενημέρωση για την ίδρυση, σκοπούς και τρόπο λειτουργίας του ΠΑ.ΣΥ.ΦΩ.Σ., καθώς και για τις μέχρι σήμερα ενέργειες – επαφές με βουλευτές και άλλους δημόσιους θεσμικούς φορείς.
  • Ενημέρωση για τις νομικές ενέργειες – δικαστικό αγώνα από το Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου Δρ. Νομικής κ. Ηλία Κολλύρη.
  • Συζήτηση, επίλυση αποριών, παροχή διευκρινίσεων από το Νομικό Σύμβουλο και τους εκπροσώπους του ΠΑ.ΣΥ.ΦΩ.Σ.
  • Διαδικασίες Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νομαρχιακών αντιπροσώπων Αττικής. (Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν έως την Δευτέρα 30/06/14 όλα τα οικονομικά ενήμερα μέλη, μέσω δήλωσης τους με email  ή τηλέφωνο).

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος των ιδιοκτητών Φωτοβολταϊκών Στέγης, με πάνω από 3.500 εγγεγραμμένα μέλη, σας καλεί να συμμετέχετε ενεργά στον κοινό αγώνα προάσπισης του δικαίου και των δικαιωμάτων μας.

Δείτε τον χάρτη στο google maps για την εύκολη προσέλευση σας.

 

 

 

Comments are closed.