Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέλευση Αττικής

Αγαπητοί φίλες και φίλοι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέλευση Αττικής. Η συμμετοχή στη συνέλευση ήταν μεγάλη καθώς συμμετείχαν πάνω από 250 άτομα, δλδ το 40% των εγγεγραμμένων μελών στην Αττική. Τη συνέλευση τίμησαν και εκπρόσωποί κομμάτων και πολιτικών φορέων.

Αρχικά έγιναν παρουσιάσεις από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους εκπροσώπους του ΠΑΣΥΦΩΣ. Οι κκ Φώτης Νάκος και Σωτήρης Τρίγκας αναφέρθηκαν στην ιστορία, τους σκοπούς και τη λειτουργία του ΠΑΣΥΦΩΣ. Σύντομο χαιρετισμό – παρέμβαση απηύθυνε ο κ. Διονύσης Παπαφωτόπουλος και εν συνεχεία δόθηκε μια διεξοδική ανάλυση – ενημέρωση των επιχειρημάτων μας και του άδικου χαρακτήρα του Ν. 4254/2014 από τον κ. Νταλάκα Γιώργο.

Ο Νομικός Σύμβουλος κ. Κολλίρης Ηλίας ανακοίνωσε την αποστολή των πρώτων εξωδίκων σε ΔΕΗ, ΥΠΕΚΑ κλπ και έκανε μια αναλυτική παρουσίαση της στρατηγικής που προτείνει να ακολουθηθεί. Στη συνέχεια δόθηκε άπλετος χρόνος για ερωτήσεις οι οποίες καλύφθηκαν πλήρως στο σύνολο τους. Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων και των απαντήσεων στις ερωτήσεις οι συνάδελφοι μέλη του συλλόγου μας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ενημέρωσή τους. Πολύ θετικό ήταν επίσης ότι παρουσιάστηκαν και συνάδελφοι οι οποίοι για πρώτη φορά γνώριζαν τον ΠΑΣΥΦΩΣ και ήθελαν να γραφτούν μέλη του.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η παρέμβαση της νεαρής Δήμητρας η οποία ως ενεργό μέλος του ΠΑΣΥΦΩΣ μας έδωσε την οπτική των νέων σχετικά με το κατάπτυστο New Deal που θίγει το μέλλον τους και προκαλεί ανησυχίες για το ποιες μπορεί να είναι οι προσδοκίες από τέτοιες άδικες κυβερνήσεις. Τέλος θετική έκπληξη αποτέλεσε η εκδήλωση ενδιαφέροντος από αρκετά μέλη μας για τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες αρχαιρεσιών εκλογής και από τις οποίες προέκυψαν οι εκπρόσωποι Αττικής.

Θέλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε όλους όσους επώνυμα και ανώνυμα έχουν βοηθήσει έως σήμερα στην ύπαρξη οργάνωση και πολύ πετυχημένη – δυναμική παρουσία του ΠΑΣΥΦΩΣ σε όλα τα δημόσια και κοινωνικά φόρουμ ανά την Ελλάδα. Σας καλούμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτήν την προσπάθεια και να γίνουμε ακόμα περισσότεροι, με σκοπό τη δικαίωση και την περαιτέρω προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων μας. Ραντεβού στις υπόλοιπες συνελεύσεις ανά την Ελλάδα !!!

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Αθηναίων και ειδικότερα την αντιδήμαρχο κα Παπαχελά, την υπάλληλο του πνευματικού κέντρου του δήμου κα Αποστολίδου και την κα Παπαθωμα υπεύθυνη λειτουργίας του θεάτρου Κολωνού, για τη δωρεάν παραχώρηση ενός πολύ όμορφου πράσινου χώρου στο κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την συνέλευση:

DSCN1774  DSCN1760

DSCN1735

DSCN1756

DSCN1771 DSCN1752

DSCN1740

DSCN1770

DSCN1791

DSCN1732

DSCN1799

DSCN1757

DSCN1825

Comments are closed.