ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ – ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΡΑΕ & ΣτΕ

Αγαπητό μέλος,
και ιδιαίτερα μέλη που συμμετείχατε στα Ειρηνοδικεία,

Η βάση που τέθηκε με τα Ειρηνοδικεία τα προηγούμενα έτη μας επιτρέπει να βρεθούμε με τις Εφέσεις στο 2ο βαθμό και παράλληλα υπάρχουν τέσσερις παραπεμπτικές δίκες, δηλ οι Ειρηνοδίκες δεν εξέδωσαν απόφαση και παρέπεμψαν την υπόθεση.

Αυτήν την προσπάθεια δεν πρέπει να την αφήσουμε στη μέση, αλλά να υποστηριχθεί μέχρι τέλους στον Άρειο Πάγο.

Έγκριτοι νομικοί μάς διαβεβαιώνουν ότι η Σύμβασή μας είναι ισχυρή, ότι οι Ειρηνοδίκες δεν απάντησαν στα δίκαια επιχειρήματά μας. Επειδή είναι σοβαρή υπόθεση, την παρέπεμψαν σε επόμενο βαθμό ή σε πολυμελή, ένας τρόπος αποφυγής. Στους επόμενους βαθμούς, όμως, οι δικαστές θα πρέπει να απαντήσουν τεκμηριωμένα. Η αδικία είναι πασιφανής. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε, άλλα να εμμείνουμε και να εμπιστευτούμε τη δικαιοσύνη. Να δουν ότι επιμένουμε και δε λυγίζουμε με την πρώτη απόφαση.

Συνεπώς, είναι αναγκαίο να κινηθούμε μαζικά και άμεσα σε Εφέσεις, αλλά και να κατοχυρώσουμε τις αξιώσεις μας, ώστε να μην περάσει η διετία και παραγραφούν.

Για τις νομικές ενέργειες στα πολιτικά δικαστήρια θα συνεργαστούμε με τα Δικηγορικά Γραφεία των κ.κ. Δελλή και Αντωνακόπουλου. Παράλληλα, μας πρότειναν την καταγγελία ενώπιον της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), ώστε να δημιουργηθεί ένας γρήγορος και παράλληλος δρόμος προς το Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε, σε συνδυασμό και με τις αγωγές στα διοικητικά δικαστήρια, να εξαντληθούν όλοι οι τρόποι νομικής αντίδρασης και πίεσης και να ξανατεθεί το θέμα επικαιροποιημένο ενώπιον της διοίκησης και των οργάνων της Πολιτείας.

Η αμοιβή θα γίνει με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο για εμάς, δηλαδή μέσω του συλλόγου με επιμερισμό του κόστους μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων μελών. Συγκεκριμένα, το συνολικό και τελικό κόστος για όλες τις νομικές ενέργειες μέχρι τον  Άρειο Πάγο και το ΣτΕ των δικηγορικών γραφείων των κ.κ. Δελλή και Αντωνακόπουλου θα είναι περίπου:

– 50 ευρώ εάν ενδιαφερθούμε 2000 μέλη (το ποσό θα αυξηθεί σε 67 ευρώ σε περίπτωση επιτυχίας)

– 32 ευρώ εάν ενδιαφερθούμε 3000 μέλη (το ποσό θα αυξηθεί σε 45 ευρώ σε περίπτωση επιτυχίας), κ.ο.κ.

Περισσότερες πληροφορίες στην προσφορά – προτεινόμενο συμφωνητικό το οποίο σας στάλθηκε με email.

Στα Ειρηνοδικεία είχαμε προσφύγει 4800 μέλη και επειδή οι εφέσεις είναι απαραίτητο να ασκηθούν – αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να υποστηριχθεί από όλους μας. Με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων μελών, το κόστος αυτόματα μειώνεται, καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι με τη συμμετοχή πολλών το ποσό ανά μέλος θα είναι πάρα πολύ μικρό. Επίσης στην περίπτωση επιτυχίας θα υπάρχει μια επιπλέον αμοιβή επιτυχίας (μπόνους) για τους νομικούς μας, κάτι το οποίο το θεωρήσαμε ορθή πρακτική.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό παρακαλούμε όπως συμμετέχετε όλοι με την καταβολή των 50 ευρώ στο λογαριασμό του συλλόγου της Τράπεζας Πειραιώς: 6213-135718-667, ΙΒΑΝ: GR3801712130006213135718667, Δικαιούχος: ΠΑΣΥΦΩΣ.

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνεται μόνο μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.

Στην κατάθεση αυτή θα αναγράφεται ως αιτιολογία «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΡΑΕ» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και ΑΦΜ εκάστου ενδιαφερόμενου μέλους. Παράκληση όπως πράξετε την καταβολή άμεσα.

Διευκρινίζεται ότι τα 50 ευρώ είναι ανά φ/β εγκατάσταση.

Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μεγάλη, όχι μόνο δε θα χρειαστεί επιπλέον ποσό, αλλά τα 50 ευρώ θα υπερκαλύψουν το κόστος.

Με εκτίμηση
ΔΣ ΠΑΣΥΦΩΣ


Πρόεδρος: 
Σώκος Χρήστος, ιδρυτικό μέλος, Αθήνα (2130453089 μετά τις 18:00)
Αντιπρόεδρος: Κούκος Σωτήριος, ιδρυτικό μέλος, Ημαθία (6907538461)
Γραμματέας: Μπουσμαλή Παναγίτσα, εκπρόσωπος Θεσσαλονίκης (6983350363)
Ταμίας: Νάκος Φώτιος, ιδρυτικό μέλος, Αχαΐα (6936567509)
Έφορος: Σπυριδόπουλος Γεώργιος, ΔΣ, Ημαθία (6977373678)
Μέλος: Αλτάνης Δημήτριος, εκπρόσωπος Φωκίδας (6944270318)
Μέλος: Μουμουλέτσας Δημήτριος αναπλ εκπρόσωπος Πιερίας (6983498433)

 

 

Comments are closed.