Πορεία διαμαρτυρίας και παράσταση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας (ΥΠΑΠΕΝ) στις 19-11-2015

Ο σύλλογός μας, μετά το πέρας της δίκης στο Ειρηνοδικείο Αθήνας στις 19-11-2015, όπου εκδικάστηκε η πρώτη ομαδική αγωγή 100 μελών μας, πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και παρέδωσε ψήφισμα / απόφαση της ΓΣ ΠΑΣΥΦΩΣ  στο γραφείο του Υπουργού, κ Σκουρλέτη. Στο ψήφισμα αυτό ζητάμε να αποκατασταθεί η μεγάλη Αδικία στα ΦΒ Στέγης / Οικιακά ΦΒ και επιτέλους τα υπογεγραμμένα μεταξύ Πολιτείας και Πολιτών να γίνουν σεβαστά.

Πορεία διαμαρτυρίας ο Σύλλογός μας κάνει για πρώτη φορά. Η συμμετοχή και το πάθος  των μελών μας ήταν συγκλονιστικά. Βαδίσαμε από το Ειρηνοδικείο Αθήνας ( πίσω από Αρειο Πάγο) μέχρι το ΥΠΑΠΕΝ (Οδός Μεσογείων, δίπλα στο νοσοκομείο Eρρίκος Ντυνάν). Η πορεία ήταν  ειρηνική, τα μέλη και φίλοι του συλλόγου μας έδειξαν την ισχυρή τους βούληση να  ισχύσει το Δίκιο.  Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο : κ. Υπουργέ, Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου,  εφαρμόστε τα αυτονόητα. Αποκαταστείστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πλήρως την αδικία στα ΦΒ Στέγης.  Η συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ συμφωνεί με αυτό. Τι σας εμποδίζει να το πράξετε ?

Το ΔΣ του ΠΑΣΥΦΩΣ  ευχαριστεί όλα τα μέλη και φίλους που συμμετείχαν στη Δίκη και στην Πορεία διαμαρτυρίας. Ο αγώνας μας συνεχίζεται.

ΔΣ ΠΑΣΥΦΩΣ

Δείτε εδώ το ψήφισμα που παραδώσαμε του  γραφείο του Υπουργού, κ Σκουρλέτη

Δέιτε εδώ στιγμιότυπα από την πορεία και την παράσταση δαμαρτυρίας στο υπουργείο:

Comments are closed.