Ανακοίνωση ΠΑΣΥΦΩΣ για συνάντηση με τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, Πρόεδρο ΛΑΟΣ

Την Τετάρτη 08/10/2014, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΠΑΣΥΦΩΣ (Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης) με τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Καρατζαφέρη. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερώσουμε τον κ. Πρόεδρο για τη μεγάλη αδικία που υφίστανται οι κάτοχοι μικρών Οικιακών Φωτοβολταϊκών από τον πρόσφατο Νόμο 4254/2014 και να συζητήσουμε τρόπους αντιμετώπισης του μεγάλου αυτού κοινωνικού προβλήματος. Μεταφέραμε τη θέση του Συλλόγου ότι μοναδική λύση είναι η επαναφορά των συμβάσεων στο καθεστώς προ της ψήφισης του Νόμου 4254/2014 και η αποζημίωση των απωλειών μέχρι την επαναφορά των συμβάσεων.

Ο κ Καρατζαφέρης είπε ότι είναι  ενήμερος για το θέμα και δήλωσε τη συμπαράστασή του στην προσπάθειά μας. Μας είπε ότι αυτό που έγινε ήταν μεγάλη αδικία και δυστυχώς δεν είμαστε οι μόνοι που υφιστάμεθα τέτοια συμπεριφορά από την κυβέρνηση.

Πρότεινε να εντείνουμε τις προσπάθειές μας έτσι ώστε να γίνει το συγκεκριμένο θέμα προτεραιότητα της Κυβέρνησης και του Υπουργού / Υφυπουργού ΥΠΕΚΑ  καθότι τώρα εκτιμά ότι δεν είναι το συγκεκριμένο θέμα στις προτεραιότητές τους – αν και πρόκειται για …. 42.000 νοικοκυριά ή 150.000 πολίτες. Επισημάναμε με τη σειρά μας ότι αν η Κυβέρνηση και ο Υπουργός / Υφυπουργός ΥΠΕΚΑ υποτιμήσουν ή αγνοήσουν 42.000 οικογένειες στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους, τότε θάχουν κάνει ένα πολύ σοβαρό λάθος, τουλάχιστον …!!

Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι θα το αναδείξει το θέμα και προσφέρθηκε να διαθέσει τηλεοπτικό χρόνο έτσι ώστε να γνωστοποιηθεί ακόμη πιο πολύ το  συγκεκριμένο θέμα της Μονομερούς και Αντισυνταγματικής παραβίασης των υπογεγραμμένων συμβάσεών μας με την Ελληνική Πολιτεία.

Comments are closed.