Συνάντηση ΔΣ ΠΑΣΥΦΩΣ με κ. Πάνο Καμμένο, Πρόεδρο ΑΝΕΛ (Ανεξάρτητοι Ελληνες)

Το ΔΣ ΠΑΣΥΦΩΣ συναντήθηκε σήμερα, 14/09/2015, με τον κ. Πάνο Καμμένο, Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και πρώην Υπουργό Εθνικής Αμυνας. Τον ΠΑΣΥΦΩΣ εκπροσώπησαν  τα μέλη του ΔΣ: Γιώργος Νταλάκας Πρόεδρος, Μιχάλης Θηραίος Ταμίας.

Εγινε μια ουσιαστική και αναλυτική συζήτηση όπου ο ΠΑΣΥΦΩΣ παρουσίασε τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν στη μεγάλη Αδικία του Νόμου 4254/2014, και όπου προκάλεσε τεράστια προβλήματα σε 42.000 οικογένειες Πανελλαδικά.

Παρουσιάστηκαν τα γεγονότα και τα προβλήματα που προκάλεσε ο Νόμος 4254/2014.

Ο ΠΑΣΥΦΩΣ ζήτησε την Αμεση και Πλήρη Αποκατάσταση της Αδικίας (επαναφορά τιμής και τιμαριθμικής αναπροσαρμογής στα προ του Νόμου 4254/2014 δεδομένα) στα ΦΒ Στέγης / Οικιακά ΦΒ.

Ο κ. Πάνος Καμμένος, Πρόεδρος ΑΝΕΛ αναγνώρισε την ιδιαιτερότητα των κοινωνικών και οικονομικών χαρακτηριστικών του Ειδικού Προγράμματος Ανάπτυξης Φωτοβολταικών Στέγης, τα Φωτοβολταικά Στέγης εξαιρούνται από την υπερκάλυψη στόχων της Χώρας  για εγκατεστημένη ισχύ ΦΒ το 2014 και 2020, αναγνώρισε τα δίκαια αιτήματα των ιδιοκτητών οικιακών Φ/Β και επεσήμανε ότι μόλις οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  πάρουν τη λαϊκή εντολή θα φροντίσουν, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, για την αποκατάσταση της αδικίας.  

ΔΣ ΠΑΣΥΦΩΣ

Δείτε αναλυτικά το ΔΤ των ΑΝΕΛ

Δελτίο τύπου 14/09/2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΣΥΦΩΣ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣΥΦΩΣ (Πανελληνίου Συλλόγου Φωτοβολταϊκών Στέγης) αποτελούμενη από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου Γιώργο Νταλάκα και τον ταμία Μιχάλη Θηραίο.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ενημερώθηκε για την αδικία σε βάρος 42.000 νοικοκυριών για τα φωτοβολταϊκά στέγης. Επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει παραβίαση των συμβάσεων από το κράτος και ότι ο ειδικός λογαριασμός χρησιμοποιήθηκε για παράνομη πληρωμή γνωστών συμφερόντων.

Ο Πάνος Καμμένος επεσήμανε ότι μόλις οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πάρουν την λαϊκή εντολή θα φροντίσουν, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, για την αποκατάσταση της αδικίας.

Πηγή: http://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=6030

 

Comments are closed.