1η Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συλλόγου Φωτοβολταϊκών Στέγης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 14/12/2104 στη Θεσσαλονίκη η 1η Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συλλόγου Φωτοβολταϊκών Στέγης, ΠΑΣΥΦΩΣ. Στη Συνέλευση παρευρέθησαν τα περισσότερα μέλη της, δηλαδή οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι από σχεδόν όλους τους Νομούς της Ελλάδας καθώς και τα Ιδρυτικά Μέλη του ΠΑΣΥΦΩΣ.

Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική καθώς δόθηκε ευκαιρία σε όλους τους παρόντες εκπροσώπους να καταθέσουν τις απόψεις τους, καθώς και δημιουργικές ιδέες για ένα πιο ισχυρό και αποτελεσματικό Σύλλογο.

Στους Εκπροσώπους που δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες στη Συνέλευση δόθηκε δυνατότητα να ψηφίσουν με ηλεκτρονική ψηφοφορία, για την ανάδειξη ΔΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία ήταν ιδέα, σχεδιασμός και υλοποίηση του Ιδρυτικού μας μέλους κ. Ηλία Βαθειά, ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Γραπτό χαιρετισμό μας απέστειλε ο κ. Θανάσης Πετράκος, Υπεύθυνος Τομέα Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα υποστήριξη του (Χαιρετισμός του κ. Πετράκου). Στη Γ.Σ. παραβρέθηκε και μας απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣΠΗΕΦ κ Πέτρος Τσικούρας, όπου μας ενημέρωσε για τον αγώνα και την οργάνωση των ιδιοκτητών Φ/Β πάρκων (Χαιρετισμός του κ. Τσικούρα). Στη συνέχεια μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. (κ.κ. Νταλάκας, Ράσιος, Σώκος, Κολιοπάνος) ενημέρωσαν για την ίδρυση και την έως τώρα πορεία του ΠΑΣΥΦΩΣ, έκαναν τον απολογισμό των δράσεων (οργάνωση του συλλόγου, νομικός και πολιτικός αγώνας) και των οικονομικών του ΠΑΣΥΦΩΣ. Στη Συνέλευση παρευρέθηκε και ο Νομικός σύμβουλος του ΠΑΣΥΦΩΣ, κ. Ηλίας Κολλύρης ο οποίος ανέλυσε όλα τα βήματα της Νομικής Στρατηγικής που ακολουθεί ο Σύλλογος.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στην 1η Γενική Συνέλευση ΠΑΣΥΦΩΣ  για τη συνεισφορά τους στον κοινό αγώνα με ιδέες, επιχειρήματα, καλόπιστη κριτική αλλά και για το υψηλό Ηθος  που διαθέτουν στην κοινή προσπάθεια. Ας προσπαθήσουμε όλοι να γίνει ο ΠΑΣΥΦΩΣ ένας Σύλλογος δυνατός όπου θα νιώθουμε υπερήφανοι για τις επιτυχίες του.

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών (το πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής)

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

ΨΗΦΟΙ

ΝΤΑΛΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 28
ΣΩΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 25
ΝΑΚΟΣ ΦΩΤΗΣ 23
ΡΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 19
ΚΟΥΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 16
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 15
ΘΗΡΑΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 12
ΤΡΙΓΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 11
ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 7
ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 7
ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 6
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 5
ΔΗΜΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ 4

Ως μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής εκλέχθηκαν οι:

– ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
– ΡΗΓΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
– ΜΑΚΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Με δημοκρατικές και όσο το δυνατόν πιο συμμετοχικές διαδικασίες οι άνθρωποι του νέου Δ.Σ., έχουν την εντολή να αναλάβουν θέσεις μεγάλης ευθύνης. Από την πλευρά τους ευχαριστούν όσους τους τίμησαν με την ψήφο τους. Τα μέλη του Δ.Σ. έχουν την εντολή και την υψίστη  ηθική υποχρέωση να συνεχίσουν και να συντονίσουν τον αγώνα ενάντια στην αδικία του Νόμου 4254/2014 – αλλά και για την υλοποίηση των υπολοίπων στόχων όπου θέτει το καταστατικό. Όλα τα μέλη του ΠΑΣΥΦΩΣ, από τους εκπροσώπους των Νομών, τα ιδρυτικά αλλά και τα απλά μέλη θα πρέπει να συμπορευτούν και να συμβάλλουν στον κοινό αυτό αγώνα.

Comments are closed.