Ενημέρωση μελών

Αγαπητά μέλη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

  • Δημοσιεύτηκε ο ΝΟΜΟΣ  4254  /  07 – 04 – 2014, Φ. Ε. Κ.: 85 / ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ / 07 – 04 – 2014 όπου παραβιάζει τις υπογεγραμμένες συμβάσεις των ιδιοκτητών οικιακών Φ/Β. Η παραβίαση επηρεάζει όλες τις εγκαταστάσεις καθώς καταργείται και η τιμαριθμική αναπροσαρμογή – κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές μειώσεις στο μέλλον, ιδίως σε περίπτωση αλλαγής του νομίσματος.

  • Απέναντι σε αυτήν την άδικη και παράνομη αντιμετώπιση από το κράτος των οικιακών Φ/Β, ιδρύθηκε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φ/Β Στέγης αποκλειστικά από ιδιοκτήτες οικιακών Φ/Β, όπου το κύριο επάγγελμα τους δεν έχει καμία σχέση με τα Φ/Β. Δεν αποκλείουμε εγκαταστάτες και επαγγελματίες παραγωγούς από το να γραφούν μέλη μας, αλλά δεν μπορούν να συμμετέχουν στο Δ.Σ. και να εκπροσωπούν το Σύλλογο. Με τον περιορισμό αυτό επιδιώκεται να διασφαλιστεί μακροπρόθεσμα ο χαρακτήρας του Συλλόγου και τα συμφέροντα των ιδιοκτητών Φ/Β Στέγης. Επίσης δεν θέλουμε ο Σύλλογος μας να εκμεταλλευτεί με την προβολή επαγγελματιών και την προώθηση των προϊόντων τους.

 

  • Μερικοί σύνδεσμοι που ιδρύθηκαν και διοικούνται κυρίως από εγκαταστάτες και εμπόρους εξοπλισμού Φ/Β εγγράφουν μέλη επίσης ιδιοκτήτες οικιακών Φ/Β. Στο βαθμό και για όσο θα υποστηρίζουν αυτοί οι σύνδεσμοι πρωτίστως τα συμφέροντα των ιδιοκτητών οικιακών Φ/Β – έχουμε την πρόθεση να συνεργαστούμε μαζί τους.

 

  • Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φ/Β Στέγης επικοινώνησε με περισσότερα από δέκα μεγάλα νομικά γραφεία – εταιρείες. Μερικά από αυτά, όπου διαφάνηκε πως δεν έχουν την απαραίτητη υποδομή και εμπειρία απορρίφθηκαν αμέσως. Στα υπόλοιπα πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις και ενημέρωση. Σε αυτή τη φάση αναμένουμε τις προτάσεις των γραφείων, και σε αυτό οφείλεται η όποια καθυστέρηση. Σύμφωνα με τους δικηγόρους δεν επείγει κάποια νομική ενέργεια – και εκτιμούμε πως δεν θα πρέπει να κάνουμε βιαστικά βήματα στην επιλογή της νομικής ομάδας που θα αναλάβει την υπόθεσή μας. Επιπλέον έχουμε επικοινωνήσει με δικηγόρους οι οποίοι είναι και μέλη μας και ζητήσαμε τις συμβουλές τους.

 

  • Οι νομικοί μας τόνισαν ότι είναι υψίστης σημασίας η συσπείρωσή μας και οι μαζικές προσφυγές. Διευκρίνισαν επίσης πως όσοι δεν προσφύγουν θα θεωρηθεί πως δεν αντιδρούν με το Νόμο και ενδέχεται να μην αποζημιωθούν.

 

  • Στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να γίνουν συναντήσεις μελών την Τρίτη 15 Απριλίου, όλοι είναι απαραίτητοι για να οργανώσουμε καλύτερα την αντίδρασή μας. Δείτε σχετικά.

 

  • Βοηθείστε στην ενημέρωση και άλλων ιδιοκτητών οικιακών Φ/Β και προτρέψτε τους να γραφτούν δωρεάν μέλη του μοναδικού συλλόγου που εκπροσωπεί αποκλειστικά ιδιοκτήτες οικιακών Φ/Β.


Δραστηριότητες μελών

Εδώ η συνέντευξη απο τον συνάδελφο και φίλο Θανάση Ράσιο στον Prisma Fm 95,1(Πρέβεζα) όπου λέγονται όλα και ακούγεται η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ στο θέμα μας.
Ευχαριστούμε τον Prisma Fm 95,1(Πρέβεζα) για την άμεση ανταπόκριση στο αιτημά μας για ενημέρωση των ιδιοκτητών Νομού Πρέβεζας και Ηπείρου επίσης.

Comments are closed.