ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ – την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2015 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών

Φίλες, Φίλοι του ΠΑΣΥΦΩΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ – και αυτό το διατρανώνουμε την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2015 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών με την παρουσία ΜΜΕ – συνεπώς η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική.

Το ΔΣ ΠΑΣΥΦΩΣ αισθάνεται την ανάγκη να μοιραστεί μαζί σας, τους  συγκεκριμένους σταθμούς του συλλόγου μας:

 –        Τον Μάρτιο του 2014 δεν υπήρχε σύλλογος, χωρίς εκπροσώπηση μας βρήκε ο Ν.4254/2014, παραβίασαν τις εγγυημένες τιμές …έως και 42%,  κατήργησαν και την τιμαριθμική αναπροσαρμογή

Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με φωτοβολταϊκά στέγης (ΦΒΣ), ξεκίνησε τη δημιουργία του Συλλόγου, χωρίς να γνωρίζει το σημερινό αποτέλεσμα, αφού το εγχείρημα οργανώθηκε εν θερμώ με αθεράπευτο μέχρι σήμερα πείσμα και στόχο τη Δικαίωση.

–        Από το καλοκαίρι του 2014 αυτή η μικρή  ομάδα, συζητούσε, σχεδίαζε και προσπαθούσε να οργανώσει κινήσεις που θα έκαναν τον ΠΑΣΥΦΩΣ και τον απλό ιδιοκτήτη του Φ/Β στέγης, από άγνωστο στο Ελληνικό κοινό, γνωστό, αναγνωρίσιμο, αναγνωρισμένο, ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟ.

–        Μελετήσαμε προσεκτικά κινήσεις αντίστοιχων ομάδων που σιγά-σιγά αναγνωρίσθηκαν και τελικά δικαιώθηκαν.

–        Ξεκινήσαμε με Γενικές Συνελεύσεις σε κάθε Νομό της Χώρας μας για τη δημοκρατική οργάνωση του Συλλόγου.

–        Συνεχώς  κάναμε επαφές με  Βουλευτές, που αρκετοί  δεν γνώριζαν καν από ΦΒΣ, πρώην Υπουργούς, Γραμματείς κοινοβουλευτικών ομάδων, Αρχηγούς μικρών κομμάτων, κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, Αντιπροέδρους της Βουλής, Τεχνικούς συμβούλους, Γενικούς Γραμματείς υπουργείων, Υπουργούς.

–        Κατατέθηκαν και συνεχίζουν να κατατίθενται   επερωτήσεις, νομικές ενέργειες, εξώδικα, μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, ασφαλιστικά μέτρα, αγωγές.

–        Πλέον το ζήτημά μας έχει γίνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα μεγάλα media της χώρας έχουν αναφερθεί στη μεγάλη Αδικία της Πολιτείας εναντίον μας και όλοι μας ακούσαμε στη Βουλή τη δέσμευση του αρμόδιου Υπουργού  κ. Λαφαζάνη ότι θα υπάρξει θετική εξέλιξη ως  στα μέσα  ή μέχρι τέλος καλοκαιριού. Κι αυτό το καταφέραμε με τη κινητοποίηση και  συμμετοχή ΟΛΩΝ, με  μεθοδική και συστηματική δουλειά.

………………………….ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ……………………………

Με το άνοιγμα της ΕΡΤ, ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους είπε:

ΤΗΝ  ΕΡΤ ΔΕΝ  ΤΗΝ  ΑΝΟΙΞΕ  Η  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,   ΤΗΝ  ΑΝΟΙΞΑΝ  ΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ  ΤΩΝ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!!

Αυτό ζητάμε … τη Δικαίωση!! Και θα την πετύχουμε μαζί  την 1η Ιουλίου 2015  στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Εκεί θα έχουμε καλέσει και ΜΜΕ για την προβολή του ζητήματός μας.

Αυτός ο αγώνας αφορά ΟΛΟΥΣ μας, σε όλους του Νομούς της Χώρας μας και όχι μόνο στην Αττική.

Καλούμε λοιπόν μέλη από όλα τα μέρη της Ελλάδας να συμμετέχουν στην κινητοποίηση/εκδίκαση της 1ης Ιουλίου 2015. Ακόμα παροτρύνετε φίλους/γνωστούς/συγγενείς να είναι εκεί μαζί μας.

Φίλοι η δικαίωση δεν θα έρθει από μόνη της, ούτε από τον αγώνα του άλλου, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ.

ΣΑΣ  ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ:

TΗΝ 1Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2015  ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΟΔΟΣ ΚΥΡΙΛΟΥ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ 14 ), ΩΡΑ 08:30 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!!

Με  συναδελφικούς , αγωνιστικούς χαιρετισμούς .

ΤΟ  Διοικητικό  Συμβούλιο

Πληροφορίες:  Κώστας Φραγκούλης, Μέλος ΔΣ ΠΑΣΥΦΩΣ,  κιν:  690 6542 932

Comments are closed.