ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΣΥΦΩΣ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19/2/2017 στη Θεσσαλονίκη η 3η Πανελλήνια Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΥΦΩΣ. Στη Συνέλευση παρευρέθησαν εκλεγμένοι εκπρόσωποι από τους Νομούς καθώς και τα Ιδρυτικά Μέλη του ΠΑΣΥΦΩΣ. Τη συνέλευσή μας τίμησε ο κ. Γιάννης Σαρίδης, βουλευτής Ένωσης Κεντρώων.

Δόθηκε ευκαιρία σε όλα τα μέλη της ΓΣ να καταθέσουν τις απόψεις τους, καθώς και δημιουργικές ιδέες για έναν πιο ισχυρό και αποτελεσματικό Σύλλογο, μαθαίνοντας από τις παραλείψεις και την εμπειρία της προηγούμενης διετίας.

Στους Εκπροσώπους που δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες στη Συνέλευση δόθηκε δυνατότητα να ψηφίσουν με ηλεκτρονική ψηφοφορία, για την ανάδειξη ΔΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό.

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών (από το πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής)

Αφού διαβάστηκε και εγκρίθηκε ο εκλογικός κατάλογος των 46 οικονομικά τακτοποιημένων μελών (εκπρόσωποι Νομών και ιδρυτικά μέλη), ακολούθησε μυστική ψηφοφορία τόσο των παρόντων 20 μελών όσο και μέσω ειδικού προγράμματος στο διαδίκτυο για τα 26 μη παρόντα μέλη.

Μετά το πέρας αυτής καταμετρήθηκαν οι ψήφοι καθενός χωριστά, έγινε κλήρωση μεταξύ αυτών που έλαβαν ίσους ψήφους και τα αποτελέσματα είναι τα κάτωθι:

 

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΝΟΛΟ ψήφων

(46)

1 ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 26
2 ΒΑΝΔΩΡΟΥ ΒΟΥΛΑ 25
3 ΠΑΠΑΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 19
4 ΣΩΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 18
5 ΚΟΥΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 16
6 ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 16
7 ΝΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 16
8 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 12
9 ΝΤΑΛΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10
10 ΚΩΛΕΤΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ 4
11 ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4
12 ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 3
13 ΜΑΛΙΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 0

Με δημοκρατικές και όσο το δυνατόν πιο συμμετοχικές διαδικασίες οι άνθρωποι του νέου Δ.Σ., έχουν την εντολή να αναλάβουν θέσεις ευθύνης. Από την πλευρά τους ευχαριστούν όσους τους τίμησαν με την ψήφο τους. Τα μέλη του Δ.Σ. έχουν την εντολή και την υποχρέωση να συνεχίσουν και να συντονίσουν τον αγώνα ενάντια στην αδικία του Νόμου 4254/2014 – αλλά και για την υλοποίηση των υπολοίπων στόχων όπου θέτει το καταστατικό. Όλα τα μέλη του ΠΑΣΥΦΩΣ, από τους εκπροσώπους των Νομών, τα ιδρυτικά αλλά και τα απλά μέλη θα πρέπει να συμπορευτούν και να συμβάλλουν στον κοινό αυτό αγώνα.

 

Comments are closed.