Δελτίο Τύπου Ένωσης Κεντρώων για οικιακά φ/β

Στον Σύλλογο μας δίνουμε βήμα σε όλα τα κόμματα που μας στηρίζουν. Σήμερα λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου από την Ένωση Κεντρώων.

Γραφείο Τύπου Ένωσης Κεντρώων

Η πολιτική παρακμή χτύπησε ακόμα και 45.000 πολίτες με τις οικογένειες τους, που σε δύσκολη οικονομική κατάσταση εμπιστεύτηκαν το κράτος, βοήθησαν στην ανάπτυξη της πράσινης ενέργειας ώστε να μειωθεί το πρόστιμο ρύπων που πληρώνουμε σαν χώρα, και έβαλαν τα χρήματα τους και την υπογραφή τους σε συμβάσεις με το κράτος-ΔΕΗ.

Βασιζόμενοι πως το κράτος ήταν σοβαρό και θα τηρούσε την τεθείσα νομοθεσία, την υπογραφή του και τους συμφωνηθέντες κανόνες, αλλά τελικά τίποτα από τα παραπάνω δεν έκανε, η ‘Ενωση Κεντρώων υπόσχεται να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη ώστε επιτέλους το κράτος μας να αποκαταστήσει την χαμένη του αξιοπιστία που φρόντισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις να ισοπεδώσουν.

Η στήριξη μας δεν είναι ψηφοθηρική. Είναι ουσιαστική και ειλικρινής.


Ο νόμος 4254 που αφορά τους οικιακούς καταναλωτές πρέπει άμεσα να καταργηθεί και όχι με ημίμετρα να διορθωθεί, διότι, δεν καταργεί τις στρεβλώσεις του ειδικού λογαριασμού και για άλλη μια φορά ωφελεί τους μεγαλοεργολάβους-παραγωγούς φυσικού αερίου έναντι των απλών πολιτών.

Στηρίζουμε όλους τους πολίτες, απέναντι σε έναν κρατικό μηχανισμό, τον οποίον μηχανισμό η ‘Ένωση Κεντρώων έχει επανειλημμένα καταδικάσει και συνεχίζει να καταδικάζει.
Η Ελλάδα, θα πρέπει επιτέλους, όταν ζητά από τους πολίτες της να τηρούν τους κανόνες, να τηρεί τους κανόνες και η ίδια.

Μετά τιμής
Βασίλης Λεβέντης
Πρόεδρος ‘Ενωσης Κεντρώων

Comments are closed.